MALU POKé

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3904 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MALU Poké. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 22:02 We bestellen hier graag, maar ze vergeten bijna altijd iets. Ook deze keer weer geen avocado waar je zelfs extra voor betaald.
21 apr 2024 om 21:54 Eten is altijd vers en goed bereid. Bezorgers ook altijd op tijd!
21 apr 2024 om 20:28 Heerlijke Pokebowls
21 apr 2024 om 19:55 Zo als altijd weer Kortom erg lekker!!!
21 apr 2024 om 16:46 Beste toko van Haarlem. Bestel hier altijd, altijd tevreden! Super vriendelijke gasten, goede service!
20 apr 2024 om 14:01 Slechte bezorging. Twee keer gebeld en zou iets gratis krijgen door een mail te sturen. Niks terug gehoord op de mail
19 apr 2024 om 21:18 Eten is lekker maar 90 min wachten voor dat ik kan eten is minder leuk
19 apr 2024 om 20:45 Eten is heerlijk, maar ik kreeg mijn pokebowl met rijst terwijl ik sla besteld had.
18 apr 2024 om 20:39 Was weer lekker
15 apr 2024 om 18:32 Het duurde meer dan een uur en de loempia’s waren koud. Zeer slecht.
15 apr 2024 om 9:30 Ruim op tijd besteld… toch veel te laat aangekomen. 3 verschillende poke bowls besteld maar helaas zaten er 2 dezelfde bij de levering. Geen contact opgenomen want er moest gegeten worden.
15 apr 2024 om 0:50 Ze blijven de lekkerste Pokebowls hebben van Haarlem! Maar 1,5 uur bezorging voor één Pokebowl en één bijgerecht is wel echt te lang, vooral omdat er werd aangegeven dat het niet langer dan een uur zou duren. Moest er nog achteraan bellen.