MALU POKé

MALU POKé Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1719 beoordelingen
25 feb 2021 om 21:06 Heerlijk gegeten, bezorging als aangegeven in de app. Kortom prima
25 feb 2021 om 20:57 Superb! On time, great portions of good food for very decent price. Customer service is the best I've seen in a while.
25 feb 2021 om 20:42 Dit is oprecht de lekkerste Poke die er is... heb het op zoveel plekken verschillende steden geprobeerd nog niet een betere gevonden goed gevuld, heerlijk gekruide malse kip!!! En niet te vergeten vriendelijke sociale personeel!
25 feb 2021 om 13:36 always delicious
24 feb 2021 om 21:57 Altijd perfect
24 feb 2021 om 21:16 Wat een fantastische ervaring. Het eten was heerlijk maar de service er omheen maakte het verschil. Bezorging liep iets uit maar netjes contact opgenomen en na het eten kregen we een telefoontje of het gesmaakt had. Een restaurant ervaring! Aanrader!
24 feb 2021 om 14:21 Ondertussen een vaste klant. Alles is top.. kan niet iets bedenken wat ik zou verbeteren
23 feb 2021 om 21:24 Eten was superlekker en erg aardige bezorger, helemaal goed dus!
23 feb 2021 om 17:53 Elke keer van perfecte kwaliteit. Het eten is heel vers en smakelijk.
22 feb 2021 om 21:54 Always fresh and delicious.
22 feb 2021 om 14:19 Wauw, wat was het heerlijk! Ik had de So salmon bowl nagemaakt maar ik had de edamame vervangen voor lente ui. Ik zou dit zeker weer bestellen! De bezorging was ook snel.
21 feb 2021 om 21:37 Was echt heerlijk goede portie en mooie verse producten.